Webcreator

3 Persoane urmăresc acum acest produs.

Descriere

THERMOPLAY Italia, furnizor de sisteme calde pentru matrițe de injecție, a creat și implementat un program de proiectare online, accesibil pentru configurarea sistemelor cu canale calde Thermoplay. Acest program vă permite să generați modele CAD 2D și 3D de înaltă calitate și să reduceți timpul de proiectare al sistemului, utilizând duze de injecție și accesorii standard THERMOPLAY.

Sistemul cu canale calde este liber configurabil în funcție de distanța dintre duze, tipul polimerului injectat și condițiile procesului. Diametrele canalelor și ale orificiilor de picătură, precum și dimensiunile bucșelor de injecție, sunt calculate pe baza alegerilor făcute în timpul configurării.

La finalul procesului de configurare, modelele 2D și 3D sunt generate în formatul selectat și trimise la adresa de e-mail a utilizatorului sub forma unui singur fișier .zip. Acest fișier include și parametrii de configurare introduși anterior și lista de materiale a sistemului în format PDF.

Configurațiile create pot fi ulterior modificate pentru a genera o nouă configurație. Vă rugăm să rețineți că WEBCREATOR nu efectuează verificări asupra sistemului configurat în ceea ce privește compatibilitatea cu polimerul de injecție.
DESCARCĂ CONFIGURAȚIILE DISPONIBILE: https://thermoplay.it/files/manifolds/available_configuration/Eng-Ita/available_configuration.pdf

Există 2 tipuri de distribuitoare configurabile.

Sistemele de injecție din seria ELS (Easy Line System) cu injectoare cu 1, 2, 4, 6 și 8 puncte și accesorii standard au devenit un produs personalizabil pe scară largă și urmează setările proiectului. Principalele caracteristici ale acestor sisteme sunt:

– Placa de distribuție configurabilă după dorință, în ceea ce privește distanțele dintre duze.
– Două variante constructive ale distribuitorului, cu sau fără protecție în funcție de materialul injectat și temperaturile de transformare.
– Canale de distribuție dimensionate în funcție de tipul și diametrul duzei alese.
– Alegerea injectorului și a bucșei de injecție după bunul plac în toată gama standard Thermoplay.
– Alegerea grupului de obturare liberă aleger din toată gama Thermoplay standard, cu alegerea finisajului acului de obturare.
– Posibilitatea includerii etichetei de identificare a zonelor în sistem.
– Termocupluri J izolate sau cu împământare.

Sistemele ELS „bolted down” sunt disponibile cu sau fără încălzitoare blindate pentru duzele TF12 – TF17 – TF23 și TD18 și numai în versiunea cu încălzitoare blindate pentru duzele TD22.

Cu Webcreator este posibil să configurați sisteme „bolted down” cu 1, 2 și 4 duze, fiind posibil să solicitați variante speciale pentru configurații mai mari de 4 duze. În sistemele “bolted down”, contrastele dintre distribuitor și placa de jos au fost eliminate, cu următoarele beneficii:

– Se evită riscul pierderilor din cauza parametrilor de proces care nu se conformează cu cei din proiectare („porniri la rece”, întrerupere a circuitelor de condiționare a placilor de reținere).
– Reduce absorbția de energie.
– Elimină transferul stresului mecanic de la sistemul de injecție la matriță.
– Temperatură mai omogenă în plăcile de reținere.

Noul design compact al plăcilor de distribuție “bolted down” și al bucșei de injecție permite reducerea dimensiunilor totale ale sistemului de injecție cu aproximativ 40%.

Mai multe informații pe pagina:
https://www.thermoplay.it/en/catalog-and-drawings/webcreator.html
https://thermoplay.it/it/catalog-and-drawings/webcreator.html

Sistemele de injecție din seria VS diferă de sistemul ELS prin următoarele caracteristici:

– Distribuitorul poate avea forma „X” sau „H”.
– Disponibil până la 16 puncte.
– Disponibil numai cu protecție la rezistență.

Documente

Contactează-ne