Afișez toate cele 6 rezultate

Bausano este o companie care proiectează și produce linii de extrudare pentru prelucrarea materialelor plastice începând din anul 1946. De-a lungul a peste 70 de ani, Bausano s-a concentrat asupra calității și flexibilității, acordând atenție cerințelor fiecărui client. În timp, Bausano a devenit o companie tradițională în domeniul extruderelor și a liniilor de extrudare, evoluând în concordanță cu liniile de extrudare pe care le produce.

Progresul tehnologic al echipamentelor pentru extrudare se datorează în principal departamentului de proiectare și dezvoltare, care proiectează și dezvoltă linii de extrudare personalizate complet echipate. Cilindrii și șnecurile extruderelor sunt proiectate, dezvoltate și fabricate în Bausano, la nivel înalt de calitate și eficiență în producție. Liniile de extrudare Bausano sunt complet echipate, incluzând extruderele și componentele downstream: cap de extrudare, banc de calibrare și răcire, unitatea de transport, accesorii și alimentatoare personalizabile în funcție de proiectul clientului.

Liniile Bausano sunt utilizate în producția de țevi din PVC, HDPE și PP, având succes și în granularea și obținerea de profile din PVC, HDPE, PP, PC, WPC, etc. Extruderele Bausano sunt fabricate și pentru sectorul medical, având în vedere reglementările sale speciale. Ele sunt potrivite pentru producția de tuburi medicale, pungi și folii din PVC, PP, PE, TPE și PU, sau pentru regranularea poliolefinelor (HDPE, LDPE, PP) și PVC.

Catalog Bausano Extrudare.pdf

Extrudere