Rezistențe pentru duze

2 Persoane urmăresc acum acest produs.

Descriere

Folosite în special în industria prelucrării materialelor plastice, aceste încălzitoare sunt utilizate pentru încălzirea duzelor mașinilor de injecție, cu temperaturi de funcționare până la 350°C. Sunt disponibile două variante, UGL și PIROSLIM.

UGL-urile reprezintă o nouă familie de încălzitoare cu duze, potrivite în special în aplicații în care nu există limite specifice de dimensiune sau când există un efect coroziv asupra părții materialului plastic. Execuția lor constructivă ne permite să asigurăm etanșeitatea acestora în caz de scurgere de material topit din duză.

Încălzitoarele electrice PIROSLIM reprezintă soluția cea mai potrivită atunci când spațiile disponibile între duză și matriță sunt foarte mici. Acestea se caracterizează printr-o putere specifică mare (5 W/cm²) și, prin urmare, răspund bine în situațiile în care este necesară creșterea aportului de căldură în zona de injecție. Datorită utilizării oțelului inoxidabil în construcția carcasei, aceste încălzitoare sunt recomandate atunci când materialele plastice au o acțiune corozivă (cum ar fi PVC și altele).

Contactează-ne