Linii de granulare

2 Persoane urmăresc acum acest produs.

Descriere

Linii de extrudare BAUSANO pentru producerea de pelete din plastic utilizate la injectie, extrudare sau calandrare ulterioara, folosind material virgin sau reciclat, sunt complet personalizabile și eficiente din punct de vedere al productivității, datorită extruderelor inovatoare E-GO sau MD Plus și gamei largi de accesorii modulare Bausano pentru fiecare aplicație.

Liniile de granulareBAUSANO, special concepute pentru a asigura performante maxime la orice viteza de productie, permit producerea de granule diferite ca culoare, dimensiune și material, folosind materiale reciclate rezultate in urma recuperării materialelor reziduale, utilizand extruderele cu un singur snec E-GO R pentru reciclarea poliolefinelor.

Granulele rezultate pot fi utilizate în diverse sectoare pentru producția de profile, tevi și produse diferite prin injectie sau extrudare.

Compoundarea și granularea sunt cea mai bună metodă de modificare a caracteristicilor materialelor termoplastice, prin încorporare de aditivi și modificatorilor în orice material plastic pentru a obține uniformitatea peletelor de înaltă calitate extrudate.

Extruderele cu două snecuri MD Plus sunt special concepute, de la configurația snecurilor până la elementele de amestecare, pentru extrudarea granulelor de calitate dintr-o gamă largă de materiale plastice precum pelete de PVC, ABS sau WPC.

Bausano produce fabrici pentru obtinerea de granule WPC (Wood Plastic Composite), care la rândul lor pot fi transformate într-un produs finit prin extrudare cu extrudere Bausano, gen profile.

Bausano construiește linii de extrudare potrivite pentru productia de granule WPC cu caracteristici mecanice de înaltă calitate, pornind de la materii prime regenerabile selectate conform normativelor privind protecția mediului. Aceste linii sunt complet personalizabile și extrem de eficiente în orice producție, datorită extruderelor inovatoare MD Twin Screw și gamei largi de accesorii modulare.

Contactează-ne