Extrudare profile

3 Persoane urmăresc acum acest produs.

Descriere

Bausano pare să ofere o gamă largă și variată de soluții pentru extrudarea și producția de profile din materiale plastice, inclusiv materiale compozite, cum ar fi WPC (wood plastic composite). Acesta este un rezumat al opțiunilor și beneficiilor oferite de Bausano:

Extrudarea de profile din materiale plastice:

– Liniile de extrudare Bausano sunt capabile să producă profile rigide și flexibile cu o gamă mare de dimensiuni și greutăți.

– Acestea pot produce profile cu precizie mare, ceea ce este esențial în aplicații în care uniformitatea dimensională este crucială, cum ar fi profilele tehnice pentru uși și ferestre.

– Bausano oferă atât extrudere cu un singur snec (E-GO) cât și cu dublu snec (bisnec) pentru a satisface diferite cerințe de producție și materiale plastice, inclusiv PVC, HDPE, LDPE, PP, ABS și PC.

– Aceste linii pot fi utilizate pentru producția de profile convenționale și profile tehnice.

 

Extrudarea profilelor din WPC (wood plastic composite):

– Bausano a dezvoltat tehnologia POLYWOOD pentru extrudarea profilelor din WPC, care sunt compuse din fibre naturale, cum ar fi rumegușul de lemn, și materiale plastice.

– Profilele WPC au avantaje semnificative, cum ar fi rezistența la coroziune, agentii atmosferici, razele UV și impermeabilitatea, ceea ce le face potrivite pentru aplicații în exterior, cum ar fi pardoseli de terase și piscine.

– Liniile de extrudare Bausano sunt concepute pentru a incorpora fibre naturale într-un amestec precis cu polimerul topit, asigurând o distribuție uniformă a materialelor.

– Aceste linii pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale producătorilor și permit extrudarea directă din materie primă sau utilizarea granulelor.

– Bausano oferă, de asemenea, soluții de downstream pentru procesarea ulterioară a profilelor WPC.

În ansamblu, soluțiile oferite de Bausano acoperă o gamă largă de aplicații în industria producției de profile din materiale plastice, de la profile tehnice pentru construcții până la profile decorative și produse din WPC pentru exterior. Acestea par a fi personalizabile și eficiente, adaptându-se nevoilor și cerințelor producătorilor. Pentru detalii tehnice specifice și cerințe personalizate, se recomandă consultarea catalogurilor menționați pentru fiecare tip de linie de extrudare.

Contactează-ne