Distribuitoare

2 Persoane urmăresc acum acest produs.

Descriere

– Distribuitoare sau plăcile calde THERMOPLAY, pot fi distribuitoare personalizate conform proiectului ofertei, prevăzute cu inserturi conice speciale, ce permit canale de distribuție pe mai multe niveluri cu schimbări de direcție și împiedicarea stagnării condensului. Acestea prezintă un profil termic uniform pentru toate aplicațiile, cu analiza fluxului de material pentru proiecte în aplicații speciale, utilizând oțeluri de înaltă calitate.

Traseele fluxurilor cu lungimi și secțiuni egale de canal de curgere, creează un echilibru natural, în timp ce presiunea de umplere distribuită în cavități asigură injectarea pieselor identice. Sistemele de injecție Thermoplay sunt proiectate în funcție de o analiză atentă a materialului de injecție, a dimensiunii și greutății piesei de injectat și a ciclului de injecție dorit. Structura specială a plăcii de distribuție permite asamblarea duzelor la temperaturi scăzute și evitarea mișcării în afara axei în timp ce se atinge temperatura de funcționare.

Prin intermediul software-ului specific pentru analiza fluxului și tehnici de simulare 3D, Thermoplay este capabilă să dimensioneze echilibrarea plăcii de distribuție cu precizie canalul cald, pentru o umplere perfectă a cavităților și, prin urmare, pentru producția precisă a pieselor.

– Suplimentar, THERMOPLAY oferă o gamă largă de configurații pentru distribuitoare standard cu canale optimizate pentru fiecare aplicație. Sistemele de injecție standard din seria ELS (Easy Line System), cu duze și accesorii standard cu 1, 2, 4, 6 și 8 puncte de injecție, sunt produse extrem de personalizabile și urmează setările proiectului, din pagina WEBCREATOR.

– Distanța dintre centre este configurabilă, distribuitorul poate fi echipat sau nu cu un „capac pentru rezistență” în funcție de materialul injectat și de temperaturile de transformare. Canalele de curgere sunt dimensionate în funcție de tipul și diametrul duzei alese. Duza și bucsa de injecție a distribuitorului pot fi alese dintre cele propuse. Alegerea grupului de obturare după preferințe din toată gama Thermoplay standard, cu alegerea finisajului acului de obturare. Posibilitatea includerii etichetei de identificare a zonelor în sistem. Termocuplurile sunt de tip J și pot fi izolate sau cu împământare. Există 2 tipuri de distribuitoare configurabile în soluția online WEBCREATOR:

– Sistemele de injecție din seria ELS (Easy Line System) cu injectoare cu 1, 2, 4, 6 și 8 puncte și accesorii standard au devenit produse personalizabile pe scară largă și urmează setările proiectului.

Mai multe informații pe pagina: https://thermoplay.it/en/els-serie.html

– Sisteme ELS „bolted down” Sistemele „bolted down” sunt disponibile cu sau fără rezistențe cu capac – protecție, pentru duzele TF12 – TF17 – TF23 și TD18 și numai în versiunea cu rezistențe cu protecție (capac) pentru duzele TD22. Cu Webcreator este posibil să configurați aceste sisteme cu 1, 2 și 4 duze, în timp ce este posibil să le solicitați ca soluții speciale pentru configurații mai mari de 4 duze. În sistemele “bolted down”, contrastele dintre distribuitor și placa de jos au fost eliminate, cu următoarele beneficii: – se evită riscul pierderilor din cauza parametrilor de proces care nu se conformează cu cei din proiectare („porniri la rece”, întrerupere a circuitelor de conditionare a plăcilor de reținere). – reduce absorbția de energie. – elimină transferul stresului mecanic de la sistemul de injecție la matriță.

Mai multe informatii pe pagina:
https://www.thermoplay.it/en/catalog-and-drawings/webcreator.html

Contactează-ne