Bisnec

3 Persoane urmăresc acum acest produs.

Descriere

Extruderele bisnec și echipamentele de compoundare reprezintă punctul forte al lui Bausano, fiind printre cele mai fiabile și eficiente soluții de pe piața prelucrării materialelor plastice.

MULTIDRIVE SYSTEM 4×2 este sistemul de transmisie brevetat de Bausano acum 30 de ani, care reduce stresul asupra arborelor de antrenare și a roților dintate pentru antrenarea șnecurilor, utilizând două perechi de motoare. Această soluție oferă o diminuare a riscului de rupere la stres a componentelor mecanice, siguranța funcționării chiar și în cazul arderii unui motor, precum și o durabilitate crescută față de sistemele cu un singur motor de acționare.

Versiunea MD PLUS este ideală pentru procesatorii care solicită performanțe ridicate ale extruderului. Caracteristicile versiunii de extrudere MD PLUS cu două șnecuri corotante includ mai multe avantaje pentru client:

  • Ultima versiune a MULTIDRIVE SYSTEM 4×2;
  • Un nou sistem de răcire cu ventilator de aer cu eficiență crescută;
  • Panou de control la bord cu ecran tactil color;
  • Posibilități nelimitate de personalizare;
  • Cuplu mai mare cu același consum energetic;
  • Ușurință de întreținere crescută;

Versiunea MD Nextmover reprezintă o ultimă generație de extrudere bisnec corotante, care îndeplinește standardele IEC, în varianta I.E.4 (Super Premium). Motoarele I.E.4 oferă performanțe mai mari față de cele standard, asigurând o eficiență ridicată și un consum energetic redus față de variantele precedente. În plus, aceste extrudere pot utiliza soluția de încălzire Smart Energy System, care utilizează încălzirea cilindrului de plastifiere prin inducție electromagnetică, reducând consumul energetic cu până la 35% și diminuând considerabil uzura componentelor specifice. Bausano a fost unul dintre primii producători de extrudere care au implementat acest nou sistem de încălzire.

Contactează-ne