Servicii oferite

  REPARATII SI SERVICE PENTRU ECHIPAMENTE livrate de societatea noastra sau la comanda utilizatorilor de masini injectie (Sandretto, Negri Bossi, Engel, Arburg, Demag, etc), linii de extrudare, sisteme de racire, periferice, sau alte sisteme de automatizare specifice sectorului de procesare si reciclare mase plastice.

  PRODUCTIA DE SEPARATOARE MAGNETICE: proiectarea si executia de sisteme de separare magnetica pentru aplicatii diverse din domeniul maselor plastice cat si din industriile procesatoare: morarit si panificatie, prelucrarea lemnului, industria alimentara, industria sticlei si ceramicii, chimie, minerit, cariere, prelucrari mecanice, reciclare deseuri urbane, etc.

  PROIECTE LA CHEIE: realizarile noastre anterioare - printre care linia de profile extrudate de la INTERDECO PROFILES - probeaza capabilitatea colectivului nostru tehnic si stransa colaborare cu partenerii nostri externi in furnizarea de solutii si echipamente fiabile. In exemplu mentionat mai sus, proiectul a demarat de la mostre cu produsele dorite a fi obtinute de client si s-a ajuns la proiectarea si realizarea sectiei de productie pentru extrudarea sau coextrudarea de profile cu imprimare in linie, injectie, tampografiere si perifericele aferente: sisteme de racire, mori de macinat, matrite de injectie, centrale de termoreglare, role de imprimare, tampoane de imprimare.

  CONSULTANTA PENTRU PROIECTE CU FINANTARE DIN FONDURI EUROPENE: colaborari cu firme din domeniul accesarii fondurilor europene pe tematica solicitata de client.

  MODERNIZARI DE LINII SI ECHIPAMENTE: se adreseaza in special firmelor care din lipsa de fonduri au achizitionat echipamete din extremul orient si necesita imbunatatirea performantelor de productie in vederea realizarii parametrilor prescrisi de exigentele si standardele CE. Aplictii preponderente in domeniul reciclarii maselor plastice.

  PIESE SCHIMB: snecuri si cilindri de plastifiere pentru extrudere si prese de injectie, duze sau varfuri pentru snecuri prese de injectie, cutite pentru morile de macinat, rezistente pentru incalzire cilindri si duze, termocuple si termorezistente, etc.